Bayi Fiyat Listesi

HABERLER

ANASAYFA HABERLER

17 Aralık 2014 Çarşamba    |    8749 Kez Görüntülendi

ASC Plastik İftar Yemeğinde Bayileri İle Buluştu

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde (MTOSB) Pvc Pencere ve Kapı sistemleri üretimi üzerine faaliyet gösteren ASC Plastik hafta içi düzenlediği Mersin Hilton otelinde ki iftar yemeğinde bayileri ile buluştu. Gecede açılış konuşmasını yapan ASC Plastik şirket ortaklarından Cenk Cenkcimenoğlu 3 ortak olarak yola çıktıkları 3 yılın sonunda desteklerinden ötürü bayilerine teşekkür etti.

Ardından sahneye davet ettiği Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ( MTSO ) başkanı Şerafettin Aşut mesleki eğitimin öneminden ve sadece üniversite mezunu değil ara eleman yetiştiren bir ülke olmanın zorunlu olduğundan bahsetti.

Gecede bayilerin katılımının yoğun olması ve tüm misafirlerle tek tek Cenkcimenoğlu’nun ilgilenmesi ilgi çekti. Konuşmaların ardından iftar programı, eski Ramazanların geleneği olan orta oyunu ile sona erdi. Orta oyunda ki skeçler salondaki tüm davetlilerin şen kahkahalar atmasına sebep oldu. Gecenin sonunda çekilen aile fotoğrafında tüm konukların geceden ne kadar keyif aldıkları yüzlerinden okunuyordu.

Haber Videosu

Haber Kaynakları

Çukurova Expres, cukurovaexpres.com
Tedarik Dergisi, tedarikdergisi.com

Sayfa Görselleri

Copyright © ASC Plastik 2014. Tüm Hakları Saklıdır | All Rights Reserved
Tasarım ve Kodlama - Çizimevi Tanıtım ve Tasarım